Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Over ons

De Beukenvallei

De Beukenvallei is een moderne dressuurstal en fokkerij gevestigd in het mooie Brabantse Leende. Bij ons staat de verkoop van dressuurpaarden, fokkerij, training, wedstrijdsport en het geven lessen centraal. De Beukenvallei heeft 32 ruime stallen, 5 hectare weiland, paddocks, loopstallen en een merriestal.

Joyce & Marcel

Joyce Sterrenburg-Lenaerts en Marcel Sterrenburg hebben samen een indrukwekkende staat van dienst. Joyce is een succesvolle wedstrijdamazone die paarden uitbrengt op zowel nationale als internationale wedstrijden tot en met Grand Prix niveau. Joyce heeft met drie Nederlandse kampioenstitels, talloze nationale en internationale overwinningen en deelname aan de wereldkampioenschappen voor jonge paarden in 2018 en 2019 een lange erelijst. Bovendien is zij een gediplomeerd fokjurylid en zit zij in de hengstenkeuringscommissie van het NRPS.

Marcel is Internationaal Grand Prix-ruiter en richt zijn aandacht nu voornamelijk op de fokkerij en de training van ruiters en paarden op alle niveaus. Met zijn afgeronde sportopleiding in Deurne en opgedane ervaring bij de dressuurstal van Bert Rutten – waar hij ook Joyce leerde kennen – heeft hij een schat aan kennis en vaardigheden opgedaan. Veel nationale en internationale ruiters tot Olympisch niveau trainen bij Marcel.

In 1999 kochten Joyce en Marcel samen De Beukenvallei, waar zij in 2000 begonnen met hun dressuurstal. In de loop der jaren hebben zij De Beukenvallei regelmatig gemoderniseerd en uitgebreid tot wat het nu is.

Wil je meer weten of ben je op zoek naar een kwaliteitsvol dressuurpaard? Neem gerust contact met ons op!