Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Winnend debuut en finale plaats voor El Ganador!

Het was al heel vroeg dag vanmorgen op De Beukenvallei want al vroeg vertrokken Marcel, Joyce en Maddy naar Indoor Breugel in Schijndel.

Maddy kwam vandaag aan de start met Elroy, Euroboy en had ook voor de eerste keer de eveneens 3 jarige, hengst El Ganador bij.

Eerst was de beurt aan Euroboy die als 1e starter in de baan verscheen, hij zette een hele nette proef neer, doordat hij het met name in het begin de baan nog wat spannend vond had de aanleuning af en toe wat mooier gekunt, maar des al niet te min was het weer een goede proef en behaalde ze een 5e prijs.

Elroy vond de baan toch wel heel erg spannend vandaag en hield zowel de eerste als de 2e proef zijn adem zowat in van spanning. Jammer uiteraard maar heel logisch voor zo'n onervaren 3 jarige,Elroy behaalde een 6e plaats.

Als een na laatste starter verscheen de stoere El Ganador in de ring.

Werkelijk ongelofelijk hoe hij het deed, het begon vanmorgen al met inladen, hij liep de vrachtwagen in alsof hij al jaren mee gaat, ook met losrijden was hij super en eenmaal in de ring keek hij nergens na, deed ook hier weer alsof hij al jaren mee gaat en was uiterst geconcentreerd in zijn proef.

Met twee heel mooi gereden proeven die hij liet zien behaalde hij maarliefst 210 en 222 punten wat beide keren een ruime overwinning op leverde!

Hiermee is El Gandor tevens geplaatst voor de finale van morgenmiddag waarbij de proef gereden gaat worden onder live begeleiding van een pianist.

Foto's en filmpjes volgen zsm!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by