Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Weer Wilhelmus voor Ubique!!

Hallo allemaal,

Inmiddels is het Maandagavond en zijn we vandaag het einde van de dag na een lange reis vanuit Pompadour weer thuis gekomen.

Allereerst excuses dat ik niet zoals beloofd had, jullie up to date gehouden, ik kan jullie eerlijk zeggen dat wij het daarvoor echt te druk hebben gehad in Pompadour en dat we echt enorm lange dagen hebben gemaakt.

Het lijkt niet veel 3 paarden mee, maar de rubrieken waren erg verpreid over de dag en de prijsuitrijkingen erbij, alle andere verplichtingen en uiteraard de goede verzorging en trainingen van de paarden kostte veel tijd. En dan was onze zoon Stan ook mee,hij is echt zo enorm lief en makkelijk geweest daar,echt ongelofelijk!!

Maar via Horsus hebben wij een blog bijgehouden dus jullie hebben ons wel kunnen volgen.

Zondag stonden voor alle 3 de paarden weer een proef op het programma. Als eerste kwamen Maddy en Cesj aan de start. Maddy had Cesj er heel goed aan staan en kreeg van de jury ook een terecht compliment over het netjes gereden zijn van de proef. Ze hadden wel een paar foutjes in de proef dat was jammer maar we waren enorm tevreden. Ze behaalde ook meer punten dan de 1e dag, en met 70,6 steeg ze ook naar plaats 8.

Vervolgens was de beurt aan Bink, Bink heeft ook echt enorm goed zijn best gedaan, wij hebben echt genoten van dit jonge talent. De tweede proef is een hele moeilijke proef, maar Bink is altijd zo geconcentreerd en zet zich voor de volle 100% in. Hij sprong een keer om in de contragalop en een keertwending was niet zo mooi, maar hij sprong hele mooie wissels en behaalde met een 8,3 ook de hoogste punten voor de draf. Uiteindelijk behaalde we een mooie 3e prijs!

Als laatse stond de finale, de kur Intermediare 1 met Ubique op het programma.

We hebben even wat kleine dingetjes veranderd ten op zichte van Zaterdag en dat werkte! Met losrijden liep hij heel goed, echter toen we om de ring heen kwamen vond hij ineens de camera's en mensen eng. Maar gelukkig had ik hem heel snel weer goed bij de les, en konden we een hele goede kur rijden. Alles klopte exact op de muziek, hij was foutloos en in 1 woord geweldig!  

Met een mega geweldig gevoel kwam ik uit de ring en toen was het wachten op de punten, nou, lang wachten want op een of andere manier kwamen mij punten maar niet, die normaal meteen zichtbaar zijn..maar het was het wachten waard..we behaalde een mooie score van 75,77% en stonden daarmee bij alle jury's ruim op de eerste plaats. En zo mochten we voor de 3e keer deze week luisteren naar het Wilhelmus.smiley

Om 18.00 uur waren we klaar en zijn we weer begonnen met inpakken, toen hebben we daar nog wat gegeten, zijn we een paar uurtjes gaan slapen en daarna vannacht weer vertrokken richting Leende.

Inmiddels staan de paarden weer lekker in hun eigen stal en mogen ze morgen even genieten van hun welverdiende vrije dag!

Veel groetjes,

Joyce,

& Marcel, Stan en Maddy