Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Weer thuis...

Hallo allemaal,

Afgelopen nacht zijn we weer thuis aangekomen na twee fatastische weken!!

Helaas had ik afgelopen weekend helemaal geen internet daar, en kon ik jullie daardoor niet op de hoogte houden, maar we gaan het nu even proberen samen te vatten..

Donderdag stond voor Authentic de eerste proef op het programma, die ze heel fijn liep, we werden exeq. 1e met een Deens meisje die zich geplaatst heeft voor het WK in Verden voor Duitsland. We behaalde 78%.

Daarna stond Donderdagmiddag de veterinaire keuring voor Ubique op het programma, en dat was wel een rare keuring want er kwamen enkele paarden niet door en veel moesten er terug komen, gelukkig kwam Ubique er meteen door , maar een rare keuring was het zeer zeker!

Vrijdagmorgen moest Authentic alweer haar laatste proef voor de afgelopen twee weken lopen, ze liep heel fijn en we behaalde 78,800 waarmee we op een mooie 2e plaats eindigde, de amazone uit Denemarken won de proef met 79%.

We zijn echt super trots op Authentic zo fantastisch dat ze in Pompadour en Vierzon heeft gelopen!

Vrijdagmiddag kwam ik met Ubique aan de start in de prix st Georges, waar 33 combinaties aan de start kwamen, ik moest al als 9e de baan in.

De bodem was echt heel moeilijk in de hoofdbaan, en ik kreeg echt veel fouten daardoor in de proef, dus had niet zo'n fijn gevoel na afloop, maar we behaalde toch een mooie  3e prijs met ruim 67%. Na de prijsuitrijking was de hoofdbaan nog open voor verkenning en besloten we Ubique nog een keer te rijden en dat heeft echt geholpen, want Vrijdag morgen moest ik alweer vroeg de Intermediare 1 rijden en daar zette we een hele sterke proef neer. We behaalde en score van ruim 70% en behaalde een geweldige 2e prijs!! De proef werd gewonnen door een Oostenrijkse amazone, en 3e werd Brett, een ruiter uit Australie.

De beste 15 combinaties plaatsen zich voor de kur, en die beloofde al heel spannend te worden want iedereen had eigenlijk wel moeite met het rijden in de hoofdbaan en alles lag dicht bij elkaar.

Ik moest als 3 na laatse de ring in, na mij moest Brett en dan kwam de Oostenrijkse amazone.

Het was warm en best druk tijdens de kur, en Ubique vond het toch wat spannend allemaal, de serie om de 3 mislukte een keer, daar waar de bodem afliep maar ik heb deze een keer over nieuw gedaan en toen was het gelukkig goed, het was verder een goede kur en we waren heel erg tevreden, het ging niet zo vanzelfsprekend als in Pompadour maar dat kon haast ook niet gezien de omstandigheden in de hoofdbaan in Vierzon.

We behaalde een score van 71,325% waarmee we op dat moment aan de leiding gingen, Jessica Michel, een goede Franse amazone die voor mij moest behaalde net iets minder. Na mij kwam Brett aan de start en die reed foutloos en kwam daarmee op 72% terecht, de Oostenrijkse amazone (zij had ook de eertse twee proeven gewonnen) kwam als laatste in de baan en heel toevallig behaalde zij precies hetzelfde percentage als ik waardoor we beide 2e werden.

Fantastisch, We zijn echt super blij hoe het de afgelopen 2 weken is gegaan, dat hadden we voor vertrek niet durven dromen!

Inmiddels zijn we weer thuis, en hebben we nog veel uit te pakken en heeeeel veel was te doen, ook hebben we 486 E-mails binnen die ik zo maar eens ga bekijken.

Toen we afgelopen nacht thuis kwamen was alles hier super leuk versierd! Een leuker thuis komen hadden we ons ook niet kunnen bedenken!

Morgen weer een normale dag, maar we gaan nog lang na genieten van de afgelopen weken.

Veel groetjes,

Joyce en Marcel