Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Weer een succesvolle dag!

Hallo allemaal,

Gisterenavond waren we pas laat terug in de vrachtwagen, ik heb toen een heel verhaal gemaakt voor op de site en toen ik hem eenmaal online wilde zetten was er geen internet verbinding en was alles weg....nou het was toen al half 1 en moet eerlijk bekennen dat ik geen zin er meer in had om het over te doen;)

Ik zou maar beginnen met gisteren...

Als 3e starter van de 37 moest ik eerst met Showboy de ring in, ik had Showie s'morgens ook al getraind en met losrijden voelde hij meteen al heel fijn aan.  Het drafgedeelte ging in de proef dan ook heel fijn, helaas ontstond er in de uitgestrekte stap (telt X2 ) een grote storing, Showie schrok van iets wat plots opwaaide en draaide om, enorm balen want dat heeft gigantisch veel punten gekost. Mijn galopgedeelte daarna ging weer fijn.

We behaalde een score van 68,9% waarmee we uiteindelijk op een mooie 6e plaats terecht kwamen in dit sterke deelnemersveld. Nu mogen we Zaterdag de kür op muziek rijden.

Vervolgens na de proef van Showboy moesten we snel naar stal om Authentic klaar te maken. Authentic liep echt een hele goede proef! Ze changeerde een keer met binnenkomen en sprong een keer om in de contragalop,maar zeker na zo'n lange tijd niet mee te zijn geweest zette ze echt haar beste beentje voor! We wonnen de proef met een score van 71%, ruim 3% meer dan nr2.

Als laatste kwam ik in de ring met Bink, Bink loopt hier echt heel fijn en ook in de proef had ik hem er heel fijn aan staan. In de slangenvolte in galop kregen we even een grote storing/miscommunicatie dat was jammer want in deze proef telde net die X2, maar verder waren we echt heel blij met zijn prestatie. We behaalde een score van ruim 67% en werden daarmee 5e!

S'avonds om 20.45 uur was de prijsuitreiking waar we Bink voor opgezadeld hadden, hij is altijd erg lief daarin. Met een super mooi deken en in de schijnwerpers klonk het Wilhelmus!

Vandaag stond er alleen een proef voor Authentic en Bink op het programma. Eerst moest ik aan de start met Authentic , beide paarden stonden er vandaag scherp (iets te) aan. In de proef van vandaag moet je in galop bij A afwenden en dan bij D en daarna bij G een wissel rijden, erg moeilijk lijntje en Authentic besloot dan ook om daar tussen ook nog wat wissels te rijden. Helaas werd dit niet gewaardeerd en kostte dit veel punten maar verder stond ze er weer heel fijn aan. Met een score van 67,94% behaalde we nog een mooie 3e plaats.

Bink behaalde vandaag ook een score van 67%, hij zette een goede proef neer maar doordat hij er zo scherp aan stond hebben we punten laten liggen in het halthouden . Zowel bij het binnenkomen als bij het halt voor achterwaarts wilde hij echt niet stil staan.

Voor Bink en Authentic zit de eerste week er weer op, hun komen volgende week tijdens de CDI **** weer aan de start.

Voor Showboy staat Zaterdag de kür op het programma .

Morgen hebben we dus alleen een trainings dagje, inmiddels zijn mijn ouders ook hier aangekomen en blijven een paar daagjes,dus mocht er morgen even tijd zijn na de trainingen willen we even de stad hier gaan verkennen.

Ik hou jullie weer op de hoogte!

Veel groetjes!

Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by