Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Wat een succesvolle week!!

Na een lange reis van ruim 17 ur zijn wij Maandagmiddag terug gekomen uit het Franse Biarritz.

Wat was het een succesvolle week zeg!!

Alle drie de paarden hebben het echt zo super gedaan, ben echt enorm trots op ze. Voor alle drie was het ook hun internationaal debuut!

Google, de fantastische merrie die nog maar zo groen is, geen ervaring heeft en elke dag keer op keer beter werd, en die wist daar beide proeven te winnen en kon twee dagen luisteren naar het Wilhemus. Fantastisch!!

En dan die stoere George, wat een talent, ook hij liep beide dagen echt fantastisch, de eerste dag wist hij eigenlijk te winnen maar helaas had hij net een klein velletje bij zijn neusriem waardoor de punten niet mee telde , regels zijn regels uiteraard maar hoe hij liep was ongelofelijk en verzachte de teleurstelling enorm.

De tweede dag was hij er gewoon weer en liep hij weer top, tijdens het aangalopperen schoot de muziek installatie ineens hard aan waardoor hij schrok, logisch uiteraard en er onstonden toen twee foutjes, maar verder liep hij fantastisch en werden we knap 2e!!

En dan de 7 jarige jonge Euro in de lichte tour, hij wint zowel de Prix st Georges en de Intermediare 1 overtuigend!! Echt ongelofelijk, wat liep hij goed!! In de kur hadden we even spanning tijdens het binnen komen voor het zittende publiek op de berg ,die er de eerste twee dagen niet zaten, logisch voor zo'n jong paard maar daarna liep hij weer onverstoord verder en werden we ondanks de grote storing nog knap 5e met een score van ruim 69%.

Ook mijn leerling Danique Swinkels heeft het geweldig gedaan , en behaalde met beide pony's zelfs kader scores en mocht zich de tweede dag opstellen op een 2e en 3e plaats. Super gedaan!

Wat kunnen wij terug kijken op een gezellig, succesvol en mooi concours.

Ik wil de eigenaren hartelijk danken voor het vertrouwen, en de geweldige paarden!

En uiteraad de sponsors en alle meiden van stal, Marcel & Anky, iedereen bedankt!!

 

Veel liefs, Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by