Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Veel prijzen in Pompadour!

Vanmorgen zijn Marcel, Joyce, Stan, Juanjo, Pip en de paarden terug gekomen van een hele succesvolle week in het Franse Pompadour.

Afgelopen Maandagavond zijn ze vertrokken en na een reis van 11 uur kwamen ze Dinsdagmorgen aan in Pompadour.

Dinsdag zijn de paarden alleen gestapt na de lange reis en op Woensdag stond een trainingsdag op het programma.

Donderdagmorgen konden we trainen in de hoofdringen en S'middags stond de veterinaire keuring op het programma waar Hero, George en Euro zonder problemen doorheen kwamen.

Het was enorm druk in Pompadour dus er werd ook al vroeg gestart, om 07.30 ging s'morgens de eerste combinatie al de ring in en tot 21.00 uur waren de ringen aan de gang.

Vrijdagmorgen was eerst de beurt aan Hero in de sterke groep van de 5 jarige.  Hero liet een hele mooie constante proef zien en kwam hiermee op een hele mooie 2e plaats met 81,6%!

Vervolgens was het aan Euro in de sterke grote groep van de Prix st Georges, Euro liep heel geconcentreerd en super door zijn proef heen. Joyce en Euro werden hiermee 2e met een score van 71,6%!

Voor George was het Vrijdag nog een extra trainingsdag, hij hoefde Zaterdag pas zijn eerste proef.

Zaterdag moeste alle drie de paarden aan de start verschijnen.

Eerst Hero in de finale van de 5 jarige, poeh wat liep hij goed!! Ze werden met een score van maarliefst 83,6% 2e!!

Toen was de beurt aan George, Ook hij zette een fantastische proef neer en werd met 80,4% ook fantastisch 2e!

Daarna moest Euro de Intermediare 1, Euro voelde een beetje moe aan, maar het eerste deel van de proef was toch nog erg goed, helaas sloopte er in beide series een fout, waardoor de score bleef hangen op bijna 68%. Maar zich wel ruimschoots wist te plaasten voor de kur op Zondag.

Op Zondag was het al vroeg dag voor de finale met George, George had geen last van de vroegte want zette weer een hele goede proef neer waarmee hij 80,6% behaalde en 3e werd in deze finale van de 6 jarige!

Euro kreeg met binnenkomen van de kur wat spanning en draaide een keer flink om, met het gevolg dat er 2en op het protocol kwamen voor het binnekomen, erg jammer want daardoor liepen ze ook wat achter op de muziek maar daarna stond hij er weer goed aan en konden ze de kur goed afsluiten.

Alle drie de paarden hebben echt enorm goed gelopen deze dagen, trots op deze kanjers!

Feliciaties ook aan de eigenaren,

Rob en Andrea Tinbergen van George, Arjan & Jolanda Bekkers en Kees van de Oetelaar van Hero en Adri de Bruijn van Euro, en dank voor al het vertrouwen.

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by