Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Vanquisch 2e in Kur! Ubique 4e in Kur!!

Hallo allemaal!

Vanmorgen om 08.00 uur zijn we weer thuis aangekomen vanuit het Franse Pompadour.

Gisterenavond om 19.30 uur waren we daar vertrokken na het rijden van een hele sterke kur op muziek met Vanquisch!

Vanquisch (in eigendom van Mw.G.Muller) won Vrijdag de Prix st Georges maar Zaterdag in de Intermediare 1 hadden we echt pech, het was voor Vanquisch de eerste keer dat we de Intemediare 1 reden, met losrijden kreeg ik Vanquisch al niet zo fijn aan het lopen, hij was wat moe en wat afgeleid.In de proef zette we nog een sterk drafgedeelte neer maar in de galop ontstond in de zig-zag en de eerste pirrouette een hele grote fout, en deze twee onderdelen telde helaas ook net x2, waardoor ik met mijn score bleef hangen op 65%.

De beste 15 combinaties mochten Zondag aan de start komen in de kur, ik moest al voor de pauze aan de start verschijnen. Ik heb er echt flink aan gereden en me uiterst geconcentreerd tijdens de kur, we reden een hele goede kur, exact op de muziek met hele sterke onderdelen, de pirrouette naar rechts was wat groot en de series hadden iets rechter gekunt maar we waren heel erg tevreden, het was een goede proef! We behaalde een mooie score van 72,750%! Nu was het spannend afwachten tot het einde want er kwamen nog vele sterke deelnemers. Uiteindelijk mochten we een mooie 2e prijs in ontvangst gaan nemen! :)

Met Ubique kwam ik Zaterdag het einde van de middag aan de start tijdens de kur op muziek, deze had ik nog nooit gereden. Met losrijden voelde hij al veel beter aan als tijdens de Grand Prix, toen konden we merken dat hij echt weer het wedstrijdritme mist. De kur ging echt heel erg goed, het galop gedeelte was veel beter en ook de passage/piaffe gedeelte was beter als de dag ervoor, nu nam ik er zelf veel meer de tijd voor. Helaas kregen we een 1 voor het drafappuyement naar rechts, een van zijn sterkste onderdelen normaal maar nu schrok hij en galopeerde hij aan.

Met een heel erg tevreden gevoel kwamen we uit de ring en we behaalde een score van ruim 67% en een 4e prijs.

Ik heb zeer zeker met Ubique weer veel ervaring opgedaan deze dagen!

Inmiddels zijn we weer thuis en kijken we terug naar een hele succesvolle en leuke week. Vanquisch en Ubique hebben beide heel fijn gelopen en mogen vandaag lekker even uitrusten, en Vanquisch mag even heerlijk genieten van zijn welverdiende wei vandaag. Voor hem staat over twee weken het Nederlands kampioenschap op het programma net als Authentic en Showboy die daar ook mee naar toe gaan.

Malou was ook mee naar Pompadour om te helpen en ook Stan heeft zicht daar prima vermaakt!

Foto's volgen zsm!

Veel groetjes,

Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by