Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Uvex suxxeed helm

Al enkele jaren hebben Joyce en Marcel een geweldige samenwerking met het fantastische merk Uvex.

Joyce en Marcel maken dagelijks gebruik van de hele mooie en comfortabele helmen, handschoenen en zonnenbrillen.

Onlangs ontving Joyce dit nieuwe model helm, de Uvex suxxeed.

Een mooie donkerblauwe matte helm met een hele mooie swarovski shine bovenop.

''Ik ben weer super blij met deze nieuwe Uvex suxxeed helm, het is een heel mooi en chique model!  Al enkele jaren rij ik met de Uvex helmen, ik heb vele modellen en kleuren en wat zo opvallend is aan de helmen van Uvex is dat ze zo comfortabel zitten omdat ze zo licht zijn, ook al is het warm weer dan merk je dat nog niet omdat ze zo licht zijn en een hele goede ventilatie hebben.

Wat ik ook enorm fijn vind is de draai knop achterop de helm, hiermee is de omvang verstelbaar. Wat ik vaak doe met name op wedstrijd is na de proef de helm losser draaien, het geeft zo'n comfortabel gevoel. Ik merk ook als ik op een paard ga wat net zadelmak is dat ik hem dan automatisch extra aandraai , dat geeft mij een heel safe gevoel. En de binnenvoering die gaat met regelmaat de was in, ideaal! De Uvex helmen zijn ook helmaal naar wens samen te stellen, ik heb bijvoorbeeld mijn wedstrijd helmen met dezelfde swarovski look bovenop als de kraagjes van mijn jasjes .

En dan ook zeker niet te vergeten naast de helmen van Uvex zijn er ook de geweldige handschoenen en zonnebrillen! Voor mij zeker niets anders meer! Ik ben Uvex heel erg dankbaar met deze samenwerking! The best! '' Aldus Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by