Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Twee kampioenen en een reserve kampioen!

Het was een lange maar zeer succesvolle dag vandaag bij de regiokampioenschappen in Reuver!

Vanmorgen om 07.30 uur zijn Maddy,Marcel en Joyce naar Reuver vertrokken. Eerst kwam Maddy S'morgens aan de start met vdb Carross Corleone (v.Johnson), dit was nog hun kwalificatieproef waarbij de beste 3 combinaties zich plaatste voor de finale die s'middags werd verreden.

Maddy zette een hele goede en sterke proef neer met Corleone (galop foto) en behaalde daarmee 68,17% wat goed was voor een mooie overwinning.

Vervolgens was de prijsuitrijking van de 1e proef van Corleone, daarna volgde de finale rubrieken van alle klasses.

Corleone en Maddy kwamen in hun klasse als 3e aan de start, het was de omgekeerde startvolgorde van de uitslagen. Wederom zette Maddy en Corleone weer een hele sterke proef neer, maar ze moesten na de proef eerst gaan concentreren op Cesj omdat de uitslag pas naderhand tijdens de prijsuitrijking bekend werd gemaakt.

Er zaten maar 3 combinaties tussen de overkamping van Corleone en Cesj (Cesj had zich gisteren met een 3e plaats al weten te plaatsen voor de finale) dus Joyce had Cesj al meegenomen en was hem al aan het stappen, en toen Corleone de ring in moest nam Milton, de vriend van Maddy Cesj even over.

Cesj (draf foto) heeft eigenlijk altijd lang losrijtijd nodig en dat zat er vandaag helaas niet in, maar ondanks dat stond Cesj er toch beter aan als gisteren. Hij zette ook een hele sterke proef neer, waar alleen helaas nog wel wat foutjes in zaten. Zo was het achterwaarts niet zo mooi vloeiend en naar een kant het wijken kon mooier zijn. Desondanks maakte het Marcel, Joyce en Maddy niet zoveel uit want hij heeft gewoon heel fijn gelopen. Alle 3 de combinaties waren aan elkaar ''gewaagd'' en het stond helemaal open, gisteren behaalde Maddy een score van 66% en een 3e prijs en de nummer 1 en 2 hadden ook in de 66% dus het stond volledig open. 

Na de rubriek van Cesj stond de prijsuitrijking van Corleone op het programma, voor deze gelegenheid nam Maddy Cesj mee naar binnen omdat ze daar nog op zat.

Tijdens de prijsuitrijking werd de geweldige uitslag bekend gemaakt...Maddy en VDB Carross Corleone zijn Indoor kampioen 2011-2012 geworden!! Vandaag behaalde ze zelfs een score van bijna 70%!

Daarna volgde de prijsuitrijking van Beukenvallei's Cesj, en kregen we weer een fantastische uitslag, met ruim 67% werden Maddy en Cesj reservekampioen!!

Na deze prijsuitrijkingen was de overkamping van de klasse M, Gisteren werd de M2 met ruime voorsprong gewonnen door de leerling van Marcel, Judith Deboughnoux met haar zelfgefokte merrie Bo.  Judith maakte het feest helemaal compleet door ook kampioen te worden!!

Het was een heel succesvol weekend, waar we nog lang aan terug zullen denken!

Speciale dank ook voor alle supporters die vandaag naar Reuver zijn gekomen, alle ''meiden'' van De Beukenvallei waren Maddy komen aanmoedigen en ook dank en felicitaties voor fam.vd Broek de eigenaren van vdb Carross Corleone die ook aanwezig waren en de mede eigenaar van Beukenvallei's Cesj, Adri De Bruijn die ook in Reuver was. En de ouders en vriend van Maddy die fijn geholpen hebben!