Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Topdag in Baexem!!!!

Vandaag werden er in Baexem de Limburgese kampioenschappen verreden.

Voor de Beukenvallei was het vandaag echt een hele succesvolle dag!

De dag begon echter iets minder deze want VDB Carros Corleone waar Maddy mee zou deelnemen in de klasse L2 had op een steen gestaan en was licht onregelmatig waardoor hij helaas niet mee kon.

Maddy kwam ook aan de start met Beukenvallei's Cesj in de klasse M1, voor alle klasses stonden s'morgens de eerste proef op het programma en de beste 2 combinaties per ring moesten dan s'middags nog een proef om over te kampen.

Maddy en Cesj zette s'morgens al een sterke proef neer en behaalde hierin een mooie 2e prijs..op naar de overkamping dus.

In de overkamping deden ze er nog een schepje boven op en zette wederom een hele goed proef neer, en zo werden ze uiteindelijk limburgs KAMPIOEN in de klasse M1 en mogen ze door naar de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo begin September.

Er waren nog 2 leerlingen van Marcel kampioen vandaag! Joyce van Cranenbroek werd kampioen in de klasse M2 en Judith Deboughnoux werd kampioen in de klasse Z2!!!

De andere leerling van Marcel, Iris Langeveld mocht ook overkampen in de klasse M1 en behaalde uiteindelijk een mooie 3e prijs.

Deze damens mogen dan ook allemaal door naar de Nederlandse kampioenschappen in Ernelo.

Pech was er vandaag alleen voor Mandy Wilms, Mandy en Apache behaalde een 5e prijs in de klasse Z1, er ontstond helaas 2x in de proef een grote communicatie storing waardoor er twee grote fouten werden gemaakt.

Nu kan er nog een paar weekjes hard getraind worden voor de Nederlandse kampioenschappen begin September, en dan op naar Ermelo!