Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Top resultaten tijdens Jumping Amsterdam!!

Met maar liefst 3 paarden kwam Joyce gisteren aan de start tijdens Jumping Amsterdam.

Met de 4 jarige hengst Hero en de 5 jarige George had Joyce zich geplaatst voor de finale van de subli Cup die in Amsterdam werd verreden en met Euro had Joyce een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de zeer sterke lichte tour rubriek.

Als eerste was Hero aan de beurt die echt heel erg goed ging en een super proef neer zette, hij behaalde een mooie 4e prijs.

Vervolgens was de beurt aan George, George liep ook echt een super proef met veel hoogte punten en de proef werd beoordeeld met een score van maarliefst 80,8% waarmee ze op een geweldige 2e plaats eindigde!

Laat in de avond om 23.09 uur mocht Joyce met Euro de ring in, Euro stond er heel goed aan maar had in de eerste paar onderdelen een paar kleine storingen doordat hij het wat spannend vond, uiteraard kostte dat wat punten maar hij herstelde snel en liep verder echt een sterke proef waarmee ze een score van ruim 67% behaalde.

Met een heel tevreden gevoel en trots te zijn op deze 3 paarden kijken Joyce en Marcel heel tevreden terug op de mooie wedstrijd Jumping Amsterdam!

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by