Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Top dagen in Tolbert!

Afgelopen Donderdag ging de reis naar Tolbert waar tm Zondag de subtop driedaagse op het programma stond.

Wat een fantastische wedstrijd, mooi terrein en geweldige organisatie was het!

Joyce kwam aan de start met Donnee, Euro, Iconic B en Sacre Coeur en ook Joyce haar leerlingen Nicole Den Dulk met Joey en Wallace NOP en Sophie van der Steen met Yellow Boy reisde mee naar het Noorden van het land.

Het was dus een druk programma met veel paarden en een leuk team dat mee was.

Vrijdag kwam Joyce eerst aan de start met de 6 jarige Donnee van Marcel zijn Russische leerling  Anna Kasatkina , Donnee liep een hele goede jonge paarden proef en behaalde een mooie score van 76,4%! Donnee hoefde alleen op Vrijdag te lopen en Anna heeft hem samen met Marcel de andere twee dagen gewoon getraind.

Iconic B liep super in de prix st Georges en behaalde met ruim 69% een mooie 3e prijs in het sterke grote deelnemersveld.

Sacre Coeur liep een hele fijne Grand Prix en Euro liep een fantastische Intermediare 2 proef en wist deze te winnen met een score van ruim 70%!!

Op Zaterdag stond voor Sophie en Nicole hun eerste proef op het programma.

Sophie wist met haar pony Yellow Boy een hele goede proef neer te zetten en wonnen de rubriek met ruim 69%!! Geweldig!

Nicole behlaade met Wallace NOP een score van maarliefst ruim 75% waar ze 2e mee werden, en met haar nieuwe troef Joey die voor de eerste keer mee was naar zo'n wedstrijd reed ze ook echt een goede proef.

Iconic B had Zaterdag een dag vrij, Euro liep weer heel goed in de Inter2 alleen kregen ze een 1 voor de dubbeltellende zig zag wat veel punten heeft gekost, maar ondanks dat werden ze nog mooi 4e.Sacre liep de beste Grand prix proef tot nu toe. Trots op dat paard met zijn instelling!

Zondag was alweer de laatste dag, de dagen waren omgevlogen zo snel.... Sacre kreeg vandaag een dag vrij , hij had immers twee dagen super gelopen, Euro liep weer een super fijne Inter2 alleen kregen ze weer dezelfde storing, dat was jammer maar ze behaalde een mooie 3e plaats in het eind klassement! 

Iconic B stond er iets te scherp aan waardoor er wat kleine rommeltjes ontstonden, maar desondanks na al die dagen daar in zo'n entourage op zo'n jonge leeftijd is het nog super en in dit sterke veld behaalde ze een mooie 5e prijs met bijna 68%.

Yellow Boy van Sophie was wat moe deze dag en daardoor was de proef wat mat maar daar reed ze nog heel mooi en knap doorheen.

Joey van Nicole was zo ongelofelijk braaf en deed zo goed zijn best, super mooi om hem samen met Nicole in de ring te zien en ze deden er met bijna 69% nog een schepje bovenop! 

En met knappe Wally behaalde Nicole wederom een mooie 2e prijs!

We kijken terug naar een heel succesvol concours, de paarden hebben allemaal super gelopen! Het waren gezellige dagen met een super leuk team!

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by