Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Top afsluitende dag in Biarritz met wederom Wilhelmus!

Een beetje een late update maar inmiddels zijn we weer lekker thuis en staan de paarden weer lekker in hun eigen stal, maar we vinden het hier wel koud hoor :)

Wat een super laatste dag was het weer afgelopen Zondag in Biarritz.

Eerst was de beurt aan Euro, waar met hem de finale proef van de 6 jarige op het programma stond. Hij stond er wederom heel fijn aan en zette een hele mooie en constante proef neer, en we mochten de 2e prijs in ontvangst gaan nemen!

Vervolgens mocht Danique Swinkels met Saco in de baan verschijnen voor hun kur op muziek, wat deed dit duo het weer fantastisch, het was tenslotte ook nog maar voor hun de eerste keer in het buitenland. Ze reden samen een heel knap gereden kur die beloond werd met ruim 68% en een 6e prijs.

Toen stond er voor Showboy de kur op het programma, Showie zette weer zijn beste beentje voor en met ruim 73% en 4% voorsprong op de nr 2 klonk voor ons het Wilhelmus weer tijdens de prijsuitreiking!

Al meteen na Showboy begon de Grand Prix Kur waar ik met Ubique aan de start verscheen, al met losrijden voelde Ubique weer heel fijn aan en ook de kur ging heel fijn zonder grote fouten, sommige dingen hadden iets spectaculairder gemogen maar daar moeten we nog iets meer km voor maken, ha ha! Super blij na afloop want we wisten een mooie 2e prijs in ontvangst te mogen nemen!

We kunnen terug kijken naar een enorm sussesvol concours met een super gezellig team. Het was in een woord GEWELDIG!!

Iedereen van het meegaande en thuis bljvende ''team'' enorm bedankt voor alles! En ook hele grote dank aan Custom zadels, mede danzij hun zijn deze goede resultaten mogelijk!

Groetjes,Joyce

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by