Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Terug blik WK YH!

Het WK zit er weer op... hopelijk hebben jullie het allemaal via instagram en facebook kunnen volgen... Helaas kan ik via mijn telefoon de website niet bijwerken dus duurt het op de site wat langer.

Inmiddels zijn we weer thuis en om eerlijk te zijn wel wat met gemengde gevoelens hoor!

Iconic B stond er echt zo goed aan, hij is altijd zo nuchter en wat er ook gebeurd, zijn stap is normaal altijd fantastisch. Helaas was dat de eerste dag in Ermelo wat anders, hij was zo ongelofelijk geschrokken tijdens het losrijden , dat hij daarna niets meer vertrouwde en in de ring kreeg ik het niet weg gevloeid... zo goed als hij altijd ten aller tijden stapt zoveel spanning dat hij nu had, wat was het ongelofelijk jammer dat dat dan net daar gebeurd maar daar konden we niets aan doen.

De tweede dag in de kleine finale ging het een heel stuk beter alleen mislukte helaas beide kostbare wissels. Uiteraard allemaal jammer dat het daar de eerste dag gebeurd maar belangrijker is zeker het ongelofelijke gevoel van hem hoe hij verder eigenlijk liep en de ontwikkelingen die hij maakt, echt fantastisch! En uiteraard weer mega gaaf dat we er mochten deelnemen en een geweldige ervaring om daar te mogen rijden.

En dan de pas 4 jarige Kaboom...Voor de eerste keer mee, meteen in zo'n ambiance en dan zo goed lopen!! De eerste dag zich geplaatst voor de finale met o.a een 8.8 voor zijn draf en dan in de finale een geweldige 6e prijs weten te bemachtigen! 

Het was weer een prachtig WK ,trots op de toppers en nu weer rustig verder trainen.

Groetjes,

Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by