Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Super rentree Authentic!

Na ruim 11 maanden afwezigheid stond er voor Joyce en Authentic gisteren tijdens een subtop wedstrijd in Wezep hun rentree weer op het programma.

Het was meteen ook een goed begin weer want het duo behaalde met een score van bijna 67% meteen een 3e prijs.

Ook Ubique was mee, daarmee kwam Joyce aan de start en behaalde in de Grand Prix een 5e prijs.

Joyce vertelt over de wedstrijd in Wezep het volgende:

Eerste kwam ik aan de start met Authentic in de Prix st Georges, wat had ik weer een enorme zin om met deze prinses op wedstrijd te gaan:) Ik heb haar echt gemist! Vorig jaar heeft ze zich tijdens de wedstrijd in het Franse Compiegne geblesseerd na een val in de stal. We hebben haar alle tijd gegeven om volledig te herstellen en gelukkig is ze nu weer 200% in orde. Ik weet dat ze de eerste paar keer op wedstrijd als ze een tijdje niet mee is geweest een beetje druk kan zijn, daarom begon ik mijn proef wat op safe en rustig en dat pakte ze goed op. In de laatste 3 onderdelen van de proef ontstond er een fout, jammer uiteraard, een foutje in de serie, wissel na de middengalop en het afgroeten stond ze niet stil. Maar ik ben allang blij met zo'n begin en nu moeten we dat gaan uitwerken.

Over de proef van Ubique kan ik maar 1 ding zeggen, ik was niet tevreden en heb zelf gewoon slecht gereden en dat kan echt niet!

Mijn doel was om foutloos te rijden en meer expressie in het passage gedeelte, nou het begin ging echt heel fijn en de passage was veel beter. In het galop gedeelte, waar Ubique normaal gesproken foutloos doorheen komt en 8en kan halen kreeg ik fout na fout, pfff en dan ook nog eens in de dubbeltellende onderdelen. Ik heb er zelf veel te weinig aan gereden, hij had vooraf de hele vrachtwagen verbouwd toen Authentic eruit was en zijn pijp was al echt leeg, dit mag absoluut geen excuus zijn want daarom had ik er veel meer aan moeten rijden als normaal, en dat deed ik niet.

Ik kan er over zeggen dat ik veel geleerd heb tijdens deze Grand Prix:) Met een score van ruim 64% werden we 5e.

Op naar de volgende keer, ik heb er weer zin in!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by