Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Super Prix st Georges voor Iconic B! Fijne oefenwedstrijd in Uden!

In Uden werd vandaag een oefenwedstrijd georganiseerd.

Joyce en Marcel maakte daar graag gebruik van en reisde met maarliefst 5 paarden af naar Uden.

Met Iconic B startte Joyce voor de eerste keer Prix St Georges en wow wat ging hij goed! Super blij met dit fantastische begin!

Met Euro reed Joyce de Grand Prix die ook heel goed ging ,en waarin duidelijk was dat Euro de laatste tijd veel progressie heeft geboekt en sterker is geworden.

Daarna kwam Joyce met Steffilio in de ring in de klasse ZZ-Zwaar, de ZZ-zwaar was voor nu nog iets te vroeg voor hem maar toch wilde Joyce het proberen en dat ging zeker niet verkeerd, het was een duidelijk oefenrondje en het moet nog wat meer bevestigd worden maar het was zeker heel leerzaam.

Ook was Nicole haar troef Joey mee die Joyce daar fijn getraind heeft om ervaring op te doen, hij was zo braaf, wat een geweldig paard is dat voor Nicole!

Anna Kasatkina en haar Donnee waren ook mee naar Uden en zijn ook weer een flinke ervaring rijker en ook voor hun was het heel leerzaam.

Joyce haar leerling Sophie van der Steen was daar met haar beide pony's heen gekomen zodat Joyce die met losrijden en in de proef kon begeleiden. Ze gingen heel goed en konden op deze manier goed werken aan de puntjes op de I te zetten.

Al met al een hele leerzame dag!!

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by