Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Succesvolle wedstrijd voor Joelle en Dacar!

Vanavond zijn Joelle en Dacar's Dream terug gekomen van de internationale wedstrijd in het Franse Compiegne.

Joyce was gisterenavond laat al thuis gekomen want voor haar stond vandaag al weer een wedstrijd met George op het programma.

Joelle en haar moeder Ingrid waren Woensdag na de training op De Beukenvallei al naar Compiegne vertrokken zodat Dacar rustig in de nieuwe stal en omgeving kon wennen.

Donderdagmiddag was Joyce aangekomen en na de veterinaire keuring hebben Joyce en Joelle samen getraind wat erg goed ging, de laatste puntjes hebben ze op de I gezet en Dacar liep erg goed. Na s'avonds gezellig wat samen gegeten te hebben stond Vrijdag de eerste proef op het programma.

De proef op Vrijdag ging netjes zonder grote fouten maar het had allemaal iets meer en scherper gemogen, ze behaalde een mooie score van ruim 66%.

Op Zaterdag stond de kwalificatie voor de finale, de kur van Zondag op het programma, in dit grote en sterke deelnemersveld mochten maar 18 combinaties door naar de kur.

Joyce en Joelle hadden alles van Vrijdag nog even goed doorgenomen, en op Zaterdag stond Dacar er in de proef ook veel beter aan! Helaas sloopte er twee grote dure fouten in de proef wat uiteraard jammer was maar waar Joyce niet zoveel om gaf omdat ze samen een verder vele flitsenderder en afgewerkte proef neer zette. Dat was ook zeker terug te zien in de punten want ondanks deze grote fouten behaalde ze een score van bijna 68% en plaatste ze zich ruimschoots voor de finale van vandaag!

Vandaag stond de kur geheel in het teken van regen regen en nog eens regen en bodems om in te kunnen zwemmen, maar desondanks reed het duo een goede kur en wisten ze een score van ruim 69% te behalen!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by