Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Succesvolle wedstrijd in Deauville!

Na een goede reis van zo'n 7 uur is het Beukenvallei team Woensdagmorgen aangekomen in het mooie Franse Deauville. Een prachtige en gezellige wedstrijd!

Na aankomst en alles geinstalleerd te hebben zijn de paarden Woensdag even licht getraind.

Donderdagmorgen stond de veterinaire keuring op het programma, die ze alle drie zonder problemen door kwamen.

Voor Euro en Blacky was het Donderdag nog een trainingsdagje maar voor Coffeebay stond met Joyce s'middags de Prix St Georges op het programma.

Het was een hele grote groep met een heel sterk deelnemersveld wat de sport daar erg mooi maakte!

Coffee liep een fantastische proef, helaas struikelde hij in de laatste lijn, viel op zijn knieen en had even tijd nodig om te herstellen, dat maakte dat ze een onderdeel niet konden laten zien wat hun een (terechte) 0 opleverde bij alle juryleden en dat uiteraard veel procent heeft gekost. De score kwam nog uit op bijna 69%! Maar het allerbelangrijkste is dat Coffee er niets aan over had gehouden!

Vrijdag moesten alle drie de paarden in de ring verschijnen.

Eerst was de beurt aan Euro in de enorm moeilijke IntermediareB proef, pfff het was de eerste keer en een pittige proef, met een score van bijna 68% werden Joyce en Euro nipt 2e, een super mooi resultaat!

Daarna was de beurt aan Coffee die voor de 2e keer de Intermediare 1 proef liep, hij was nagenoeg foutloos maar stond er niet zo fijn aan als de dag ervoor en het had allemaal wat mooier afgewerkt moeten zijn maar met een score van ruim 67% wisten ze zich wel te plaatsen voor de finale, de kur Intermediare 1 op Zondag!!

Als laatste van de drie op Vrijdag was de beurt aan Pawarisa en Blacky die Junioren reden, ze reden hun beste proef tot nu toe en dat werd ook beloond met een PR met een score van bijna 65%!

Zaterdag was voor Joyce en haar paarden een trainingsdag en stond voor Pawarisa en Blacky de individuele proef op het programma. Deze begonnen ze weer ijzer sterk maar na de stap verloor Pawarisa helaas haar concentratie waardoor er grote fouten ontstonden en wisten ze zich helaas niet te plaatsen voor de kur op Zondag.

Zondagmorgen moest als eerste Euro in de ring, Euro had enorm veel last van spanning want in de baan er naast was de kur op muziek van de pony's bezig, er ontstonden heel veel fouten door de spanning wat uiteraard jammer was maar desondanks waren Joyce en Marcel erg trots op hem dat ondanks dat hij het zo spannend vond toch door ging! Ze mochten uiteindelijk ook nog opzadelen voor de prijsuitreiking om een 8e prijs in ontvangst te nemen!

En dan die Coffeebay op Zondag , wat liep hij goed!!  Van een 15e plaats op Donderdag steeg hij nu naar een fantastische 4e prijs!! mega trots op hem! 

Super trots op alle drie de paarden , ze hebben het met hun onervarenheid super gedaan!

 

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by