Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Succesvolle dagen in Tolbert!

Afgelopen Woensdag is een groot deel van team De Beukenvallei vertrokken naar Tolbert waar de subtopmeerdaagse op het programma stond.

Joyce kwam met 3 paarden aan de start, met Beukenvallei's Iconic B had ze niet helemaal de wedstrijd zoals ze gehoopt hadden, er ontstonden wat dure fouten en Iconic stond er niet helemaal aan zoals ze wilde. 

Met op Donderdag een 4e prijs met ruim 68% en een 4e prijs in de kur op Zaterdag  was dat niet slecht en was het zeker weer leerzaam om mee aan de slag te gaan.

Coffeebay reed Joyce 3 dagen lichte tour en liep drie goede proeven die steeds beter werden en op Zaterdag in de Prix St Georges ook een 4e prijs wist te behalen.

Ook kwam Joyce voor de eerste keer aan de start met Fyeo , in de Intermediare 2, waar ze op Zondag zelfs af wisten te sluiten met een mooie score van ruim 69%!

De Koreaanse leerling van Marcel , Soo Jin Lee was mee naar Tolbert met haar nieuwe troef Edson ter voorbereiding voor de Asian Games.

Het kersverse duo reed een fantastische Intermediare 1 die een mooie 2e prijs opleverde met ruim 69% en een 3e prijs in ontvangst mocht nemen in het overall klassement.

Het waren drukke, leerzame en ook zeker hele succesvolle dagen tijdens het super mooie en goed georganiseerde concours in Tolbert.

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by