Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Succesvolle dag in Aerdenhout!! 83 punten voor Hero!

Het was een lange maar hele succesvolle dag vandaag in het Noord Hollandse Aerdenhout waar voor Joyce weer een Subli Cup op het programma stond.

Eerste kwam Joyce aan de start bij de 4 jarige met de bij het BWP gekeurde hengst Hero (Johnson x Ferro).

Hero liet echt weer een fantastische proef zien en was weer uiterst geconcentreerd op Joyce, met o.a een 9,5 voor zijn galop behaalde deze fantastische hengst een mooie score van 83 punten waarmee hij een 2e prijs mee in ontvangst mocht gaan nemen.

Vervolgens was de beurt bij de 5 jarige aan George (Johnson x Chronos) .

Ook George liep echt heel goed! Joyce en Marcel waren dan ook echt heel tevreden na afloop van de proef.

'' George heeft zoveel talent, wat een geweldig paard! Hij boekt zoveel progressie waar we enorm blij mee zijn, ik denk dat dit vandaag wel zijn beste proef tot nu toe was, echt goed! Maar met de progressie die hij boekt kan het nog veel beter, ha ha! Aldus Joyce na afloop.

Ze behaalde een exequo 3e prijs, de eerste 4 lagen enorm dicht bij elkaar, George behaalde 76,0 en de winnaar had 76.6.

Als laatste kwam Joyce aan de start met hun eigen fokprodukt de Elite merrie Beukenvallei's Glamour (Charmeur x Rhodium)

''Glamour vond het in het begin van de proef nog wat spannend en durfde niet heel goed langs de eventing hindernissen, ze doet het dan wel op vertrouwen maar je ziet dat ze dan spanning heeft, na een paar rondjes werd het veel beter en liep ze een hele goede proef. Glamour is nog jeugdig en moet nog veel ervaring op doen maar beschikt over alles in huis!!, Ze heeft alleen wat meer tijd nodig '' aldus Joyce

Glamour werd bij de 5 jarige uiteindelijk 7e.

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by