Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Succesvol CDI*** Le Mans! Wilhelmus voor Sophie!

Afgelopen Dinsdag zijn Marcel en Joyce met 4 paarden naar het Franse Le Mans vertrokken waar de hele week een internationale wedstrijd op het programma stond.

Joyce kwam aan de start in de lichte tour met Beukenvallei's Iconic B , bij de 7 jarige met Donnee en Euro was mee voor deelname aan de Midden Tour.

Ook Sophie van der Steen was met haar pony Yellow Boy mee naar Le Mans.

Voor Euro liep het concours helaas heel anders , net voor het opstappen van de eerste proef kreeg hij enorm koliek , na een hele stressvolle dag om hem aan de beter hand te krijgen gaat het nu gelukkig weer een stuk beter met hem.

Iconic B heeft 3 dagen super gelopen, in het sterke deelnemersveld had hij de eerste twee dagen nog een dure fout in de proef maar mocht hij nog wel opzadelen voor de prijsuitrijking (7e), hij wist zich te plaatsen voor de finale, de kur op muziek de Intermediare 1, waar hij een mooie 5e prijs wist te behalen!

Donnee (in eigendom van Anna Kasatkina) is nog erg onervaren maar liep twee dagen echt fantastisch en wat een inzet heeft dat paard getoond in deze moeilijk proef voor 7 jarige. Ook Donnee mocht beide dagen opzadelen voor de prijsuitrijking voor een mooie 6e en 5e prijs!

En dan Sophie van Der Steen met Yellow Boy...wat reden ze fantastisch! Voor hun klonk in de landenproef en de finale het Wilhelmus na een prachtige overwinning en wist in de individuele proef ook nog een mooie 3e prijs te behalen!

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by