Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Showboy wint finale met een 10! El Ganador 2e!

Wat een geweldige dag was het vandaag!!

Vanmorgen vertrokken Marcel, Joyce en Stan met Showboy en El Gandor richting Schijndel.

Maddy kwam later want moest eerst naar Susteren om met haar eigen paard selectie te rijden, die ze overigens ook gewonnen heeft.

El Ganador (foto 2&3) had gisteren al gelopen en gewonnen en was vandaag mee om aan de start te komen tijdens de finale, waaraan alle winnende combinaties per rubriek aan deel namen om te strijden om de Decor Son Bokaal.

Showboy (foto 1&4) moest vanmiddag eerst zijn 1e proef lopen, hij zette echt weer zijn beste beetje voor! Ondanks hij het in de baan toch spannend vond, deed hij weer enorm zijn best en zette een hele sterke proef neer. Hij behaalde bij beide jury's 243 punten wat goed was voor een ruime overwinning en daarmee zich ook plaatste voor de finale.

Zowel El Ganador met Maddy als Showboy met Joyce hadden zich dus geplaatst voor de finale wat heel speciaal was. Nog specialer is dat beide paarden in eigendom zijn van dezelfde eigenaar, Dhr.en Mw Salden!

Als eerste tijdens de finale kwam Maddy met El Ganador aan de start.

Ongelofelijk weer hoe stoer hij door de baan liep, en nergens warm of koud van werd. Zelfs de live piano muziek vond hij wel een gezellige achtegrond en keek hij niet naar om!

Als laatste starter kwam Joyce met Showboy in de baan, Showboy voelde met losrijden eigenlijk nog beter aan als de eerste proef en dat kon Joyce in de proef mooi vasthouden. De proef was nog beter als de 1e voor Joyce en Marcel hun gevoel maar het was even spannend tot de uitslag kwam.

Alle finale paarden kwamen tegelijk in de baan en er werd begonnen met plaats 7 en zo liep het af, pfffff wat was dat spannend zeg!! Toen plaats 3 bekend was gemaakt bleven Maddy en Joyce over, echt ongelofelijk leuk!! Uiteindelijk behaalde Maddy met El Gandor een geweldige 2e prijs met ruim 72%, en was er met bijna 77% (260 en 256 punten) een fantastische overwinning voor Joyce en Showboy. Showboy behaalde zelf een 10 voor zijn uitgestrekte galop!! Maar ook stonden er verschillende negens op zijn protocol, o.a voor zijn travers, uitgestrekte draf en houding en zit van Joyce.

Er waren vandaag nog meer ''Beukenvallei'' succesen want Mandy Wilms behaalde met Apache een 2e prijs in het Z1! Stacey Bax kwam voor de eerste keer aan de start in de klasse Z2 en kwam tijdens haar debuut al meteen met een 5e prijs naar huis. Brenda Hendriks behaalde in de Z2 een mooie 3e prijs.

In de klasse L1 behaalde Monique Verhagen een 4e prijs, en in de klasse M1 mocht Berdien Faasen een 3e prijs in ontvangst nemen en kwam Sandra Faasen met een 6e prijs naar huis.

Moe, maar terug kijkend naar een heel succesvol weekend zijn ze weer thuis en staan de toppers El Ganador en Showboy weer lekker in hun stal.

 

 

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by