Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Showboy 2e tijdens Indoor Brabant!

Een lange maar zeer leuke dag was het gisteren voor Marcel en Joyce in Den Bosch tijdens Indoor Brabant.

Joyce mocht met Showboy deelnemen aan de kur op muziek klasse Z2, hieraan mochten de beste 8 Z2 combinaties van de Brabantse kampioenschappen aan deelnemen.

Er was helaas geen soundcheck mogelijk en dat bleek heel jammer te zijn want al meteen bij het begin van de kur bleek de muziek veel te zacht te staan waardoor de muziek niet zo mooi over kwam.

Bij het halthouden binnenkomen vond Showboy het heel even spannend en helaas ontstond er in de eerste uitgestrekte draf een hele grote fout doordat Showboy door een miscommunicatie aangallopeerde, verder was het een mooie en goede proef en voor de tweede uitgestrekte draf scoorde ze alweer een 9.

''Ik ben zo trots op Showboy! Zo weinig wedstrijden gelopen en dan zo super in zo'n hal lopen is echt top van hem. Ik had hem er fijn aanstaan vandaag en ben dolblij met mijn 2e prijs met ruim 76%!, erg jammer van de fouten uiteraard en ik stoorde me er zelf aan dat de muziek zo zacht stond maar ben heel tevreden. We hebben echt een droom Z2 seizoen gehad met de overwinning van de Decor Son Bokaal, Kringkampioen van Eindhoven, Brabants kampioen, Nederlands Kampioen en dan nu een 2e prijs tijdens Indoor Brabant, in een woord GEWELDIG! Nu gaan we even doortrainen en hoop ik hem op korte termijn klaar te hebben voor de lichte tour'' aldus Joyce 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by