Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Selectie Almelo:Showboy 1e,Authentic 4e!

Met een score van ruim 70% heeft Showboy vandaag in Almelo de eerste selectiewedstrijd voor de Nederlandse kampioenschappen gewonnen!

Ook Authentic was mee naar Almelo en wist een mooie 4e prijs te behalen met een score van ruim 67%. Voor Authentic was dat pas haar 2e Prix St Georges.

"Het regende vandaag non stop in Almelo en tijdens de proef van Showboy kwam het echt met bakken uit de lucht, het mag geen excuus zijn maar in het galop gedeelte verloor ik daardoor wel een beetje mijn concentratie. De draf was heel sterk en de gehele proef had ik geen grote fouten maar voor mijn gevoel had het galop gedeelte wel wat netter gemogen. Authentic had zelf minder last van de regen, ze stond er super aan, er ontstonden helaas twee duren fouten in mijn galop gedeelte doordat ze in de contragalop en uitgestrekte galop een keer om sprong, jammer maar wel een heel fijn gevoel verder en met haar moet ik in deze proef nog wat meer routine krijgen . Ik ben weer super trots op mijn twee toppers en we hebben een heel goed begin gemaakt aan de selectiewedstrijden! " aldus Joyce 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by