Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Prijzenregen in Schaijk!

Vandaag werd er in Schaijk een KNHS wedstrijd georganiseerd waar Joyce met twee jonge paarden aan de start kwam maar waar ook vele leerlingen van Marcel en Joyce aan de start kwamen , dus het was een druk programma voor Marcel en Joyce.

Maar ze kunnen ook zeker terug kijken naar een hele succesvolle wedstrijd!

Joyce kwam als eerste aan start met een van haar nieuwe toekomst ''toppers'' Beukenvallei's Euroboy. Euro is in mede eigendom van Adri De Bruijn (foto1) en Joyce startte hem voor de eerste keer, en nam deel in de klasse M1. Ze kwam aan de start in twee proeven en wist beide proeven overtuigend te winnen!

Het andere jonge talent waarmee Joyce aan de start kwam is de 4 jarige Feiner Stern II , die in eigendom is van Dhr. Looymans . Feiner Stern kwam aan de start in twee proeven in de klasse L2 en ook hij wist beide proeven overtuigend te winnen!

Voor Mandy Wilms was het ook een spannende dag want voor haar stond met Apache (foto2) hun ZZ-Licht debuut op het programma. Het was zeker ee geslaagd debuut want Mandy behaalde de eerste proef een mooie 2e prijs en wisten de 2e proef knap op hun naam te schrijven!

Met haar andere paard Deep Purple mocht Mandy ook een oranje lint in ontvangst gaan nemen, ditmaal in de klasse Z1!

Voor Jose Manuel Vicente Guil was het ook een debuut want hij kwam vandaag voor de eerste keer aan de start in de klasse Z2 met zijn merrie Darina en kwam met twee winstpunten naar huis en hiermee haalde Darina meteen ook haar sport predikaat.

Remigio Kort ging vandaag met zijn nieuwe merrie Zegge de eerste keer de ring in, De leerling van Joyce kwam aan de start in de klasse M1 en zette voor de eerste keer een hele knappe proef neer die beloond werd met 188 punten.

Monica Visser en Dimension mochten tijdens hun laatste L2 wedstrijd een 3e en 5e prijs in ontvangst nemen! Nu op naar het M1!

Ook Fleur Hovers was afgereisd naar Schaijk, de leerling van Joyce kwam met haar Sir Edson (op de foto3 aan de hand met Marcel) ook voor de laatste keer in de ring in de klasse L2 en ook zij vielen in de prijzen en mochten een 3e prijs in ontvangst nemen. Een mooie afsluiter van de L2, op naar het M1!

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by