Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Overwinning voor Ubique en Authentic!!!

Hallo allemaal,

 

Eindelijk kan ik jullie een update over hier geven want ik had de laptop al bijna een paar keer door de raam gegooidwink..

Verbinding is hier slecht, maar aanhoudende wint..dus eindelijk nu maar hopelijk nog vaker.

Inmiddels hebben we al heel veel meegemaakt en hebben we het heel druk hier en weinig geslapen, mede omdat het paard van Sirly ook nog ziek is geworden en niet kan starten. Hij heeft een ontsteking in zijn nek,waarschijnlijk door een insectensteek, en hoge koorts. Dit is al een paar dagen en zometeen gaan ze als alles goed is de ontsteking open maken.

De veterinaire keuring was allemaal goed gegaan, daarna moest ik gisteren met Ubique de Prix st Georges rijden.

Met losrijden ging hij echt heel goed! Helaas merkte ik in de ring dat we al lang niet waren gestart want hij bouwde veel spanning op, vooral in de galop ontstonden er daardoor een grote en dure fout, zo ging mijn rechter pirrouette die x2 telt helemaal mis, en werd hij heel heet in de series, ik kon ze gelukkig nog wel redden en kreeg geen fouten maar baalde na afloop wel van de spanning, maar logisch na zo'n lange tijd.

We behaalde 68,85% en een geweldige eerste plaats!!

Vandaag had Ubique geen wedstrijddag dus hebben we nog even hard getraind aan de dingen van gisteren en hopen dat morgen dat beter gaat.

Voor Authentic stond vandaag de eerste proef op het programma, ze liep werkelijk super!! Ik reed zelf een wissel fout, maar de andere was daarentegen wel heel mooi. We kregen geweldig mooi ''commentaar'' en met maarliefst 83,40% behaalde we een ruimschootse  overwinning!

Vanavond is de prijsuitrijking op het kasteel om 19.00 uur en morgen moeten Ubique en Authentic allebei weer de ring in.

Hopelijk kan ik jullie op de hoogte houdensmiley

Veel groetjes,

Joyce en Marcel

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by