Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Overwinning voor Stendahl & Cartier, Cesj 3e!

Vandaag stond voor Maddy in Limbricht de 3e selectie wedstrijd op het programma.

Vanmorgen om 09.30 uur vertrokken Marcel en Joyce met Stendahl, Cartier en Cesj naar Limbricht, waar op de prachtige accomodatie bij het kasteel en de sportvelden deze wedstrijd werd gehouden. Het terrein en de ringen lagen  er super bij en het was stralend weer.

Als eerste kwam Maddy aan de start met Stendahl, die een hele vloeiende en nette proef neer zette, ze behaalde met hem een knappe 1e prijs!

Vervolgens was de beurt aan Cartier, die ook een hele goede proef liep en met veel uitstraling door de proef heen ging, ook met hem behaalde ze een mooie 1e prijs.

Daarna was als laatse de beurt aan Cesj, waar ze ook enorm tevreden over waren, hij miste misschien een klein beetje de ''power'' in de proef maar hij liet wel een hele mooie gelijkmatige ontspannen proef zien en verdiende hiermee een 3e prijs.

Ook kwam Maddy nog aan de start met allebei haar eigen paarden, met de schimmel Redford behaalde ze in het Z net geen winstpunt, daarvoor had ze teveel foutjes in de proef zitten, maar met haar andere paard in het M1 wist ze wel een winstpunt te behalen.

In de klasse M1 was er nog een 3e prijs voor een leerling van Marcel,Judith Debougnoux met Beau.

het was een leuke en zeer succesvolle dag!smiley