Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Overwinning voor Corleone, Cesj 2e!

Vanmorgen vroeg zijn Marcel en Joyce vertrokken naar Susteren waar voor stalamazone Maddy Ramakers de 3e selectie op het programma stond.

Als eerste kwam Maddy in de klasse M1 aan de start met Beukenvallei's Bink. Bink liep een goede proef en de proef was net iets mooier afgewerkt als vorige week, helaas vielen de punten iets tegen en ze behaalde een 6e prijs.

Vervolgens was in de klasse L2 de beurt aan Beukenvallei's Cesj, Cesj had de eerste twee selecties nog veel kostbare fouten in de proef en daar hebben we de laatste week hard aan gewerkt, met als resultaat dat ze vandaag echt een veel betere proef neer zette. Hij sprong nog 1 keer om in de linker galop maar verder was het een sterke proef. Met 1 puntje verschil behaalde ze een mooie 2e prijs!

Als laatste kwam VDB Carross Corleone aan de start, hij is pas voor de 4e keer mee op wedstrijd maar heeft zo'n ongelofelijk goede instelling dat hij doet alsof hij al jaren mee gaat! Hij zette een hele mooie proef neer die goed was voor een overwinning met 210 punten!

Beukenvallei's Cartier was vandaag niet mee naar Susteren, hij komt de volgende selectie weer aan de start.