Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Oranje lint voor Firestone!!

Gisterenavond kwam Joyce weer aan de start met de 3 jonge talenten , Firestone, Google en George.

Het was een heel druk uur, want Joyce startte alle 3 in dezelfde Z rubriek, maar dankzij de super hulp van Ivanna ging het vlekkeloos want die zorgde er steeds voor dat de paarden al super klaar stonden.

Als eerste was de beurt aan George (eigenaar fam Tinbergen), die er echt heel fijn aan stond, en heel geconcentreerd aan het werk was, door een kleine communicatiefout door teveel hulp van Joyce mislukte een wissel wat veel punten heeft gekost maar de rest was heel goed en had Joyce echt een fijn gevoel na afloop van haar proef.

Vervolgens was het aan Google (eigenaar fam Spijkers), Google die vorige week voor de eerste keer weer mee was , en het nog wat spannend vond was daar nu duidelijk meer al aangewend, ze liep heel spectaculair door de proef maar door de rennende paarden achter het jury hokje in de wei werd ze soms wat jolig en daardoor ontstonden er wat slordige foutjes, maar pfff wat ze weer stoer en waren Marcel en Joyce blij met haar ontwikkelingen.

Als laatste verscheen de kwpn goedgekeurde hengst Firestone van Team Nijhof in de ring, Firestone maakte vorige week ook zijn debuut, en toen reed Joyce zelf nog wat voorzichtig om eerst te kijken hoe het in de ring ging. Gisteren kon daar echt alweer een schepje bovenop, en ze zettte een hele sterke proef neer.  Met een score van bijna 72% wist Firestone het Z op zijn naam te schrijven!

Naast de 1e prijs van Firestone kon Joyce nog een 2e prijs met Google en een 4e prijs met George in ontvangst gaan nemen!

#Customzadels #Cavalor # Kateldemark #Decorent

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by