Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Oefenwedstrijd Uden..

Met 4 paarden op de vrachtwagen ging vanmiddag de trip naar Uden waar een oefenwedstrijd georganiseerd was.

Marcel en Joyce vinden het altijd fijn om van deze wedstrijd gebruik te maken.

Joyce had twee paarden mee, de nieuwe schimmel ruin Zikomo de Grand, Zikomo is in bezit van team Collins-Strijk en Joyce gaat deze stoere ruin op wedstrijden uitbrengen. Vandaag was hij voor de eerste keer mee, en Joyce reed met hem een ZZ-Zwaar proef. Zikomo deed het erg goed voor de eerste keer.

Ook Vanquisch had Joyce mee naar Uden,komende Woensdag gaat Vanquisch mee naar de internationale wedstrijd in het Franse Compiegne en daarom was Vanquisch mee om nog te oefenen, en onder toeziend oog en fijne hulp van Anky en Marcel de proef nog een keer door te rijden. Vanquisch liep heel goed en we hebben veel aan de afwerking en de afstemming gewerkt.

Ook Zaniet, het paard van stagaire Anouk Daris was mee, Anouk reed met hem een ZZ-zwaar proef. Voor Marcel en Joyce een mooi moment om Anouk een keer in de proef te helpen.

Het 4e paard wat mee was is Aachen van de leerling van Marcel, Gina Pijnenburg. Aachen en Gina (foto)zijn een tijdje niet op wedstrijd geweest om samen met Marcel door te trainen, ze reden met begeleiding van Marcel de Prix st Georges proef wat een succesvol oefenrondje was.

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by