Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Oefenwedstrijd met nieuw Grand prix talent!

Sinds enkele weken heeft de Beukenvallei een nieuw Grand Prix paard op stal.

Het is de 14 jarige grote talentvolle schimmel ruin U've Got it (Democraat x Zeoliet) die in eigendom is van Dressuurstal Nijpjes.

De eigenaresse Chantal Nijpjes heeft eerder U've Got it al een keer uitgebracht in de Grand Prix.

Afgelopen Vrijdag kwam Joyce met U've Got it aan de start tijdens de oefenwedstrijd in Uden.

Joyce vertelt:

U've Got it staat nu sinds enkele weken bij ons op stal en meteen vanaf dag 1 heb ik een enorme klik met hem, het is echt een grote lieverd en een geweldig paard om mee te werken en hij heeft enorm veel talent! Ik ben dan ook heel blij dat Chantal en Jessica Nijpjes ''Uvit'' hier neer hebben gezet en dat ik deze stoere ruin mag gaan starten.

Inmiddels zijn we ook al een aantal keren gaan lessen bij Anky en afgelopen Vrijdag hebben we deel genomen aan een oefenwedstrijd die gehouden werd in Uden. Onder toeziend oog van mijn trainster Anky van Grunsven en Marcel heb ik toen de Grand Prix doorgereden die echt heel fijn ging en waar we ook veel hebben geleerd.

Uiteraard is het ook voor U've Got it wennen aan mij en andersom, tenslotte staat hij al van jong paard af aan bij de eigenraresses en hebben hun hem ook (heel goed ) opgeleid, dus nu moeten we allebei nog op elkaar afgestemd worden. Uiteraard weet ik diep in mijn hart dat er maar weinig van zulke paarden zijn en dat er veel vraag naar zou komen waardoor er voor hem waarschijnlijk een keer een andere toekomst in het verschiet staat, maar tot die tijd ga ik er zeker van genieten en hoop ik er nog veel plezier en successen mee te beleven. Ik heb er zin in!!!

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by