Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Nieuws uit Barcelona!

Hallo allemaal,

Hierbij een berichtje uit het zonnige Barcelona waar het vandaag zelfs 25 graden was!

Het was een enorm lange reis, we zijn Vrijdagmorgen vertrokken en waren Vrijdagavond in de buurt van Lyon waar we hebben overnacht.

Zaterdagmorgen zijn we daar weer vertrokken en kwamen Zaterdagavond hier aan. De paarden hebben het super gedaan onderweg en ook Stan heeft zich twee dagen prima vermaakt en is enorm lief geweest! 

Het was heel wat werk voor we alles weer uitgepakt hadden en op zijn plaats stond maar inmiddels zijn we al goed gesetteld. 

De accommodatie en de organisatie is hier werkelijk fantastisch ! De organisatie heeft echt overal aan gedacht, ongelofelijk goed! Zo hebben we hier overal, in de vrachtwagen, de stallen, het restaurant gratis WiFi , staan de paarden in fantastische stallen, zijn er super wasplaatsen, goede bewaking en er komt s'morgens zelfs een mobiele supermarkt voor boodschappen te doen bij de vrachtwagens voor de mensen die hier overnachten. Bij de vrachtwagens is ook overal water beschikbaar en super goede stroom zodat met zoveel vrachtwagens het stroom geen problemen geeft.

Vanmorgen hebben we de paarden licht getraind en ze liepen fijn en waren lekker fit.

Morgen gaan we het werk wat meer oppakken. Dinsdag staat de keuring op het programma en Woensdag de eerste proeven.

Hierbij ook alvast een paar foto's maar morgen gaan we er zeker meer maken en we houden jullie op de hoogte hier vanuit Barcelona!

Heel veel groetjes ,

Joyce, Marcel, Stan en Ivanna

Pip, Authentic , Showboy & Bink 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by