Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Nieuwe carriere voor Zadinus!

Sinds twee weken is Zadinus verhuisd naar de stallen van Milton Agistinho.

Milton kennen Joyce en Marcel erg goed want hij is de vriend van Maddy Ramakers, de stalamazone van De Beukenvallei.

Joyce heeft Zadinus succesvol uitgebracht t/m de klasse ZZ-licht en hij was nu lichte tour klaar, en heeft ook een mooie piaffe en passage techniek.

Zadinus kon met rijden nog wel eens wat ''vlug'' zijn en door Joyce haar zwangerschap hebben Marcel en Joyce besloten dat Joyce dan maar even niet meer op Zadinus gaat om risico's te voorkomen.

Marcel en Joyce vonden Milton altijd echt heel goed rijden, hij is zelf voornamelijk bekend geworden in de eventingsport en komt oorspronkelijk uit Portugal.

Aangezien Zadinus volledig spring gefokt is (Padinus x Indoctro x Goodtimes) vroeg Joyce aan Milton of hij Zadinus niet een keer wilde proberen. Echter Zadinus had nog nooit gesprongen.. Milton is een keer op de Beukenvallei geweest om Zadinus te proberen en had meteen een hele goede klik met hem. Twee weken geleden verhuisde Zadinus naar de stallen van Milton en tot grote verbaazing van vooral Marcel en Joyce springt Zadinus echt heel goed!! Milton vroeg of het goed was dat hij Zadinus afgelopen weekend een keer mee op wedstrijd naar Roggel nam. Eerst dachten Marcel en Joyce dat het een grapje was maar nee hoor, Zadinus ging echt mee!

Het was super leuk om te zien hoe geweldig Zadinus het naar zijn zin heeft bij Milton en het springen vind hij super leuk! De eerste ronde had hij twee balken en de tweede ronde 1 balk, maar hij heeft een hele mooie techniek en het is een geweldige combinatie samen, waar we zeker nog wat van gaan horen!

"Milton is echt een goede ruiter, en ook dressuurmatig heeft hij zijn paarden super voor elkaar. Erg fijn om te zien en te horen dat het zo gaat gaat met hen" aldus Joyce.

Klik hier voor een kijkje op zijn website.