Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Nieuw: De Equick eFreestyle!

Tijdens het losrijden met Iconic B afgelopen Vrijdag in Den Bosch had Iconic B de primeur met de nieuwe eFreestyle beenbeschermers van Equick.

Deze fantastische beschermer is echt helemaal geweldig en heeft alles in huis wat je bij een dressuur (wedstrijd) beschermer wenst te hebben. Het heeft een geweldige pasvorm, geeft optimaal bescherming en is ook nog eens schitterend om te zien!

" Wij werken al enige periode samen met Equick , een geweldig bedrijf met de beste beschermers, we gebruiken verschillende modellen en ook de transportbeschermers , met de komst van deze eFreestyle beschermer zijn wij ook echt enorm blij! De beschermers hebben echt alles wat we ons maar kunnen wensen, super pasvorm , optimale bescherming en een voering van heel fijn bont, wat ik ook erg fijn vind is dat ze heel lang zijn waardoor het gehele been goed beschermd is. De bovenste en onderste rand zijn voorzien van een hele zachte en flexibele bontrand waardoor er veel bescherming is zonder dat het het been door een scherpe rand kan beschadigen. En last but not least.... ze zijn prachtig , een echte eyecatcher bij je paard! En na de wedstrijd kun je ze gewoon in de wasmachine doen en ze komen er weer als nieuw uit!  We zijn erg blij en dankbaar met de samenwerking met Equick!'' Aldus Joyce

Bij ons fotoalbum op onze site staan meerdere modellen beschermers waar De Beukenvallei gebruik van maakt. 

Mocht je nog meer vragen hebben, neem dan een kijkje op de site van Equick of je kunt ook altijd even bellen met Joyce.

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by