Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Niet mijn dag in Ermelo...

Nou...afgelopen Dinsdag was duidelijk niet mijn dag in Ermelosadangry tijdens de halve finale van de pavo Cup.

Eerst kwam ik aan de start met de talentvolle Tango zoon Feiner Stern, die wij nog niet zolang in training op stal hebben. Feiner Stern is in eigendom van Dhr Looymans en zette een hele goede verrichting neer waarmee we heel tevreden waren. De punten waren met 76,5 niet al te royaal gegeven maar wij waren blij hoe hij liep ,ondanks zijn nog onervarenheid.

Toen was de beurt aan de hengst Firestone die in bezit is van team Nijhof uit Geesteren.

Firestone liet zien dat hij veel kwaliteit in huis heeft en zich goed heeft ontwikkeld, hij liep stukken echt heel stoer. Helaas vond Firestone de omgeving in de ring wel heel spannend waardoor we tussendoor regelmatig te maken kregen met spannings momenten. Uiteraard baalde ik daar enorm van, want begrijp dat dat ook ten kostte gaat van de punten ,en ik heb het zo rustig en goed mogelijk proberen op te lossen en was blij dat hij zijn zeer goede stukken ook heeft laten zien. Daarom was ondanks zijn spanning de punten toch nog wel een teleurstelling voor ons.

Maar ja...dat kunnen we niet meer terug draaien helaas en nu gaan we er kei hard tegen aan voor de komende hengsten competitie die in November van start gaat. Wij zijn in ieder geval super blij met Firestone en gaan weer rustig verder trainen!

Ook voor Feiner Stern gaat nu het wedstrijd leventje beginnen, met hem ga ik in het winter seizoen ook zeker beginnen met de wedstrijden om ervaring op te doen.

Veel groetjes, Joyce

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by