Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Met maarliefst 6 overwinnigen weer thuis!!

Hallo allemaal,

Vanmorgen om 08.30 uur zijn we weer thuis aangekomen na een geweldige week in Biarritz!

Gisteren stonden voor ons de laatste 2 proeven op het programma, eerst moest ik al om 08.50 uur met Bink de ring in, Bink had als ik zou willen ''zeuren'' een beetje last van de net te hard gesleepte bodem en was na al zijn indrukken van de afgelopen week een beetje moe waardoor hij met iets minder expressie door de proef liep als Donderdag maar we waren nog super tevreden en hij liep heel fijn en zette een mooie foutloze proef neer. We behaalde een mooie 3e prijs.

Daarna moest ik om 14.30 uur met Ubique de kur rijden, het was evenals de andere dagen schitterend weer met gisterenmiddag zelf 27 graden :).

Met losrijden voelde Ubique al meteen weer heel goed aan, en ook in de kur zette hij echt zijn beste beentje voor! Helaas sprong hij in de serie om de 2 wissels om de pas wat uiteraard mega veel punten kostte maar de rest van de goede proef maakte dat zeker wel goed! We behaalde een score van bijna 74% wat wederom voor een ruimschootse geweldige overwinning betekende en voor de 6e keer het Wilhelmus mocht klinken!.

We kijken echt terug op een hele succesvolle week en zijn super trots op de paarden die echt heel goed hebben gelopen!!

Vanmorgen hebben we al een beetje opgeruimd en al de prijzen maar eens rustig bekeken want wat hadden we veel tassen vol prijzen en dekens! Van de 7 keer die we aan de start kwamen maarliefst 6 keer gewonnen en een 3e prijs,echt ongelofelijk!!

Bink en Authentic hebben vanmiddag alweer lekker op de wei gestaan en Ubique heeft aan de hand mogen grazen. Ze krijgen nu even een paar dagen hun welverdiende vakantie.

Morgen ben ik zelf de hele dag op het NHB in Deurne te vinden voor ruiters en amazones te scouten voor het TTC plan.

Vanavond dus maar vroeg naar bed en nog lang nagenieten van de afgelopen week!

Veel groetjes,

Joyce & Marcel