Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Mercedes Verweij nieuwe amazone Showboy!

Na vele jaren en enorm veel successen heeft showboy zijn stal op De Beukenvallei verlaten.

Zijn nieuwe amazone en eigenaresse is de 18 jarige amazone Mercedes Verweij.

Mercedes was zowel bij de pony's als bij de junioren zeer succesvol en nam al deel aan enkele EK's en behaalde zowel op de EK's als NK's vele medailles.

Showboy werd met Joyce o.a Nederlands kampioen in de klasse Z2 en Nederlands kampioen in de klasse ZZ-Zwaar. Ze behaalde zowel nationaal als internationaal vele overwinningen en behaalde afgelopen jaar hun Grand Prix startbewijs.

''Uiteraard ben ik enorm verdrietig dat mijn maatje Showboy waar ik zoveel overwinningen en successen mee heb behaald, maar die daarnaast ook echt een enorm grote vriend van mij was onze stal heeft verlaten. Maar vanaf de eerste keer dat Mercedes hem kwam uit proberen had ik er een enorm goed gevoel over. Mercedes is een hele lieve en hele talentvolle amazone, ze had ook meteen een hele goede klik met hem en dat kon je ook heel goed aan Showie merken. Het is echt een fantastisch duo en een betere nieuwe eigenaresse had ik mij niet kunnen wensen. Nu ga ik nog volop genieten van deze mooie combinatie! Ik wens Mercedes dan ook enorm veel geluk met deze kanjer!'' aldus Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by