Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Mega score van 230 punten voor Maddy en Cartier!

Vandaag was bijna iedereen van de Beukenvallei te vinden op het CH in Leende.

Vanmorgen vertrokken Marcel en Joyce met de vrachtwagen vol naar het wedstrijd terrein waar de stalamazone van De Beukenvallei Maddy Ramakers met Beukenvallei's Cartier en Beukenvallei's Cesj aan de start kwam en ook waren de stagaires Lizz Kok en Simone van Oorspronk met hun paarden mee om daar deel te nemen.

Maddy reed met Beukenvallei's Cartier echt een hele goede proef en dat werd door de jury dan ook gewaardeerd, ze behaalde een hele ruime overwinning met maarliefst 230 punten!!! (76,60%)

Ook met Cesj reed ze een goede proef, alleen die dribbelde in stap een keer aan, en het aangaloperen was scheef, met hem behaalde ze 205 punten wat goed was voor een mooie 2e prijs.

Simone kwam aan de start met haar paard Byleine in de klasse L2 en behaalde 194 punten en een 7e prijs.

Voor Lizz Kok was het ook een spannende dag want zij kwam voor de eerste keer uit in de klasse ZZ-licht en wist hierin heel knap meteen een winstpunt te behalen.

De goede hulpen van stal, Lotte Verstappen en Ivanna Tiemissen wisten beide een mooie 5e prijs te behalen, en de andere goede stalhulp Malou Rutten reed zelf niet mee, maar was vandaag wel mee als een hele fijne groom.

Een fotoimpressie van deze dag kunt u vinden in ons fotoalbum.