Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Mega score tijdens debuut Showboy!!

Vandaag is Joyce weer voor de eerste keer na haar zwangerschap op wedstrijd geweest.

Ze kwam aan start met twee paarden in Bocholtz die beide voor de eerste keer mee op wedstrijd waren.

Als eerste startte ze in de klasse Z2 met de 6 jarige merrie Beukenvallei's Babieca. Babieca vond het heel erg spannend in de baan en daarom besloot Joyce er een ''oefenrondje'' van te maken en te corrigeren waar nodig was. Babieca behaalde gemiddeld nog wel een voldoende score (211) maar voor Marcel en Joyce was het belangrijker dat ze vandaag veel geleerd heeft met al die indrukken.

Daarna kwam Joyce eveneens in de klasse Z2 aan de start met Showboy. Showboy was ook voor de eerste keer mee en deed zijn naam echt eer aan vandaag!

Hij zette echt een hele goede proef neer en deze werd dan ook beloond met 239 en 251 punten!! Wat goed was voor een ruime overwinning!

Er was meer Succes vandaag want twee leerlingen van Marcel behaalde een 2e prijs, Mandy Wilms en Apache (foto) behaalde in de klasse Z1 een mooie 2e prijs en Judith Deboughnoux behaalde in de klasse Z2 een 2e prijs. Voor Mandy en Judith was deze wedstrijd tevens een selectiewedstrijd.

Maddy Ramakers nam vandaag Beukenvallei's Cartier en vdbCarross Corleone mee, ook voor Maddy was deze wedstrijd selectie en ze behaalde 190 en 195 punten in de L2. Beukenvallei's Cesj was niet mee, hij gaat volgende week mee naar de internationale wedstrijd in Pompadour en had al voldoende selecties gereden om naar de kampioenschappen door te mogen.