Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Maraya en Typhoo scoren in de Grand Prix!

Marcel zijn leerling Maraya Petersen heeft gisteren in Beuningen een super knappe prestatie neergezet met haar Typhoo, het duo behaalde in de Grand Prix een score van ruim 60%!

Maraya zelf vertelt hier het volgende over na haar knappe prestatie:

Nooit gedacht dat ik dat, als rasechte amateur, zou kunnen bereiken. Als klein meisje droomde ik ervan om prix saint georges te rijden. Al het meerdere leek niet haalbaar...

In 2002 kocht ik typhoo als anderhalf jarige, vooral vanwege zijn leuke koppie en vlugge achterbeen. Bewegen deed hij als een pony... Lange tijd leek het er ook op dat hij een soort van pony zou blijven, want toen hij naar de zadelmakmaker ging was hij 1.58m. Te klein voor mij dus... Het idee was dus ook zadelmak maken en daarna verkopen. Blijkbaar was typhoo het daar niet mee eens, want hij zette een groeispurt in en is uiteindelijk een volwaardig paard van 1.70m geworden.


In mei 2004 reden we onze eerste L1-proef. Daarna hebben we het hele traject, met een hoop ups en downs en onderbrekingen, doorlopen. Sinds gisteren is typhoo dus officieel een grand prix paard en ik een grand prix ruiter. Klinkt heel bizar, maar ook wel heel gaaf!

Mijn grote dank gaat uit naar Marcel van de Beukenvallei! Zonder zijn geweldige trainingen en vertrouwen was het zeker niet gelukt. Ook dank aan mijn ouders voor al hun hulp en support! En natuurlijk aan alle andere trouwe supporters!

De proef van gisteren was zeker nog niet foutloos, dus we trainen rustig verder voor misschien nog wat procentjes erbij. Maar dit nemen ze ons niet meer af !

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by