Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Mandy en Kirsten succesvol tijdens Hippiade

Afgelopen Vrijdag kwamen twee leerlingen van Marcel aan de start tijdens de Hippiade in Ermelo.

Mandy Wilms en El Ganador kwamen aan de start in de klasse M1, Het talentvolle duo zette een hele mooie harmonieuze proef neer wat beloond werd met een mooie 2e plaats. Hiermee wiste ze zich te plaatsen voor de finale proef die op Zaterdag verreden werd.

Zo bleven Marcel, Joyce en Stan die naar Ermelo waren afgereisd dus nog een nachtje overnachten voor de proeven van Zaterdag.

Ook Zaterdag zette Mandy en El Gandor weer hun beste beentje voor, El Gandor stond er weer goed aan, maar helaas ontstond er tijdens het aangalopperen een grote, en daardoor ook hele kostbare fout. Uiteraard jammer van de fout maar verder was het weer een goede proef.

Twee van de 3 jury's dachten daar ook hetzelfde over en zette Mandy op een 3e plaats, maar de 3e jury zette Mandy ergens halve wegen onderaan waardoor Mandy uiteindelijk terecht kwam op een 6e plaats. Uiteraard nog een knappe prestatie maar wel jammer dat dit gebeurd is.

Kirsten Kaal en haar chique, kwaliteitsvolle merrie Evita kwamen aan de start in de klasse L2.

Op Vrijdag lieten ze een hele sterke proef zien en daarmee kwamen ze op een knappe 3e plaats terecht waarmee ook Kirsten en Evita Zaterdag aan de start mochten komen.

Op Zaterdag werd de proef in een andere ring verreden en daar was Evita nogal erg van onder de indruk, op het achterwaarts na wist Kirsten toch nog ondanks de spanning het goed op te lossen en een nette proef neer te zetten,en eindigde ze in het midden van het klassement.

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by