Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Maddy kampioen met Cesj en Cartier!!!

Wat een topdag was het gisteren!!

Al vroeg zijn Maddy, Marcel en Joyce naar de Limburgse kampioenschappen vertrokken waar Maddy aan de start kwam met Beukenvallei's Cesj, Beukenvallei's Cartier en Stendahl.

Met Stendahl moest ze al als eerste om 09.00 uur aan de start, de beste 2 combinaties per ring van de ochtend moesten smiddags terug komen voor de overkamping.

Zowel Stendahl, als Cartier en Cesj liepen echt een hele goede proef, en vol spanning was het dus afwachten op de uitslag.

Om 14 uur kwam de uitslag..ongelofelijk, Maddy had zich met alle 3 de paarden geplaatst voor de overkamping, met Cartier en Cesj had ze smorgens gewonnen (Cesj met 30 punten los op nr 2!) en met Stendahl was ze exequo 2e.

Toen moesten ze even een goede planning maken want er mochten er maar 6 over kampen dus de tijd was heel krap, maar het was goed team work samen met de vriend van Maddy die met Marcel de paarden klaar maakte en Joyce die Maddy hielp met losrijden en voor las tijdens de proef .

Als eerste in de overkamping was het in de L de beurt aan Cesj, Cesj liep werkelijk een super proef,het was zo goed, de proeven moesten in de hoofdringen gereden worden en Cesj zette zijn oortjes erop en Maddy en Cesj gingen er echt voor!

Vervolgens was de beurt aan Stendahl, an hem kon je merken dat hij zo voor de tweede keer echt wel wat moe was na zo'n dag. het was een correcte proef maar smorgens was het allemaal wat flitsender, maar niet te min waren we ook over hem heel tevreden.

Als laatste kwam Cartier in de ring, en Maddy zette ook met hem een super goede proef neer!

Om 17.30 uur was het prijsuitrijking in de springring en daar werden dan ook de uitslagen bekend gemaakt, Maddy had Cesj genomen om de prijsuitrijking te rijden en wat was het spannend.... Al meteen werd bekend dat Maddy en Cartier kampioen waren geworden en toen even later ook nog bekend werd gemaakt dat ze ook met Cesj kampioen was, was het feest compleet! Stendahl behaalde een mooie 6e prijs in het kampioenschap.

" Het was echt een topdag, Maddy heeft zo goed gereden, en de paarden liepen zo goed, het was in een woord genieten we zijn echt heel trots op ze! " aldus Marcel en Joyce

Na afloop van de wedstrijd is Maddy met haar vriend Milton meteen naar het vliegveld gegaan en zijn ze nu aan het genieten van hun welverdiende vakantie.

Tijdens de kampioenschappen was er in de klasse Z1 nog een mooie reserve kampioenstitel voor de leerling van Marcel, Judith Debouxnough.

Klik hier voor alle uitslagen van de kampioenschappen.

Foto's en filmpjes volgen zsm!!