Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Maddy en VDB Carros Corleone winnen finale Indoor Breugel!

Wat een ongelofelijk weekend was het afgelopen Zaterdag en Zondag in Schijndel waar Indoor Breugel 2011 werd gehouden.

In de prachtig aangeklede wedstrijdhal werden op Zaterdag de B t/m M2 rubrieken verreden en op Zondag de Z1 en Z2.

Van alle rubrieken mochten de winnaars van de eerste proef terug komen op Zondagmiddag voor de Decor Son finale 2011. In deze finale kwamen dan alle winnaars terug en streden tegen elkaar voor de wisseltrofee, ze reden dan hun proef uit het hoofd en deze werd live begeleid door een pianist! Echt fantastisch!

Maddy was de eerste van het weekend die zich wist te plaatsen voor de finale, ze deed dit met vdb Carros Corleone. Deze 4 jarige zoon van Johnson is in eigendom van fam. vd Broek uit Bavel en staat in training bij de Beukenvallei, Corleone liep weer zo netjes en geconcentreerd door zijn proef heen, dat de combinatie met 212 punten de rubriek won en terug mocht komen voor Zondag.

Ook op Zondag reed Maddy weer een hele goede proef met Corleone,voor Corleone was het die dag pas zijn 6e keer maar wederom was het ongelofelijk hoe geconcentreerd hij op de proef was, hij blikte of bloosde zelfs niet naar de luidspelende en opvallende piano op het naastgelegen podium!

Dat het een goede proef was was heel duidelijk, maar Maddy was pas de eerste starter dus het bleef spannend. Na afloop kwamen alle deelnemers met een mooie Decor Son deken in de baan en werd de uitslag bekend gemaakt. Ze begonnen bij nummer 7 en zo naar de nummer 1 dus ook dat was heel spannend!

Uiteindelijk was duidelijk, Maddy en vdb Carros Corleone hebben de finale gewonnen!! De jury was bij het bekend maken vol lof over de combinatie.

Maddy won onder andere de mooie wissel trofee bestaande uit een bronzen beeld.

Ook de eigenaren ''moesten'' mee op de foto, en het was een mooi georganiseerde prijsuitrijking en voor ons een geweldige afsluiting van dit leuke en succesvolle weekend!