Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Look a Like B 4 jaar geleden en nu...

Een van de leukste tijden van het jaar is ook zeker nu,  in de tijd dat de veulens geboren worden, en het is altijd weer genieten om ze dan samen in de wei te zien opgroeien en spelen.

Helaas kunnen wij ze op De Beukenvallei niet allemaal houden en worden ze ook weer verkocht, sommige als veulen , andere als 3 of 4 jarige.

Het verkopen is altijd een van de moeilijke dingen, maar wat wel heel leuk is, is als ze goed terecht komen en je hoort er nog met regelmaat iets van.

Gelukkig is dat in de meeste gevallen ook zo en zien we ze succesvol terug in de sport en krijgen we met regelmaat leuke foto's en berichtjes.

Vandaag precies 4 jaar geleden werd deze 4 jarige stoere merrie Look a Like B op De Beukenvallei geboren , een dochter van Glock's Trafalgar en als moeder de lieve Rhodium merrie Wieteke die Joyce succesvol in de sport heeft uitgebracht.

Als veulen werd Look A Like B verkocht aan JB stables die haar nog steeds in eigendom hebben en haar in alle rust aan het opleiden zijn.

Ook verwachten Roland Hitze en Jaqueline Bakker volgend jaar het eerste veulen van haar, Look a Like B is drachtig van de Grand Prix hengst Desperado.

Op de foto's Look a Like B tijdens de geboorte en nu 4 jaar later.

Wij zijn trotse fokkers en super blij dat ook Look a Like zo fantastisch terecht is gekomen bij JB stables!

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by