Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Lier: lange maar succesvolle dag

Joyce doet verslag over vrijdag op CDI Lier (België):

'Lange dag gehad vandaag maar wat liep Showboy fantastisch !! Hij werd knap 2e met 71.39% :-) in dit enorm sterk deelnemersveld!!
Authentic stond er fijn aan maar ze zit een beetje met haar hengstigheid en struikelde in het strekken waarna ze aan galoppeerde en had nog wat dure fouten, ik ging daardoor zelf wat voorzichtig rijden waardoor de score bleef hangen op 65,7%
In overleg hier met de dierenarts ( anders mag het niet) hebben we besloten haar af te melden voor de Intermediare 1, ze heeft zo'n last met de hengstigheid,waar ze gewoon om door te rijden teveel last van heeft .
Ubique liep heel fijn in deze enorm grote sterke Grand Prix groep. 
We hadden een dure fout in de zig zag en nog wat rommeltjes maar waren dik tevreden over de proef, het was alweer veel verbeterd en ik was heel blij met de hulp van Anky en Marcel tijdens het losrijden. Na afloop hebben we alles samen heel fijn kunnen doornemen. 
De score viel met 63,7% wel echt tegen maar dat kwam mede doordat 1 jury ons op 60% plaatste :-(
Maar niet treuren want het ging voornamelijk om de ervaring en het gevoel!
Marcel zijn leerlingen Kojiro Soma en Lucia Gallardo hebben ook goed gereden . 
Kojiro verloor tweede helft van de galop zijn concentratie zelf waardoor er fouten ontstonden maar toch knap gereden.
Lucia reed ook knap door de proef heen en liet al heel veel progressie zien! Ze had met haar Symphonie nog wat hele kostbare fouten maar dat komt helemaal goed!
Morgen staat voor Showboy de Intermediare kür op het programma en zondag is de beurt weer aan Ubique, symphonie en Sacre Coeur.'

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by