Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Leonie Nijskens in winningmood!

In Beek stond vandaag voor de regio Limburg weer een selectie wedstrijd op het programma.

De leerling van Marcel, Leonie Nijskens (foto) heeft ook de eerdere selectie wedstrijden steeds bovenin mee gereden en ook vandaag won ze weer de klasse M2 met 200 punten!

Een 2e prijs in deze klasse was voor Maddy Ramakers met haar eigen merrie Aphrodite, en een 4e prijs voor Eveliene Smeets.

Pech was er vanmorgen ook voor Maddy, ze kwam aan de start met Beukenvallei's Elroy en Beukenvallei's Euroboy en zette met beide paarden een hele nette en goede proef neer. Deze rubriek werd echter alleen enorm raar beoordeeld ( dit was niet alleen de mening van Marcel enzo, maar van vele mensen) en Maddy kwam uiteindelijk terecht op plaats 10 en 12.

''Ach ja.. je weet dat dit soort dingen kunnen gebeuren in onze sport, maar waar deze jury naar toe wilde dat kon echt niemand vandaag begrijpen. Het aller belangrijkste is dat beide 3 jarige weer heel goed hebben gelopen, Euroboy zijn hals strekken had wat mooier gemogen maar verder zette hij echt een enorm goede proef neer, en Elroy was duidelijk verbeterd met de vorige wedstrijd, hij reed een hele constante en ontspannen proef en dat is voor mij het allerbelangrijkste! Jammer is wel dat dit een selectie wedstrijd was waardoor je je punten ''hard'' nodig hebt ,maar gezien de rare en rommelige uitslagen denk ik dat deze wedstrijd van vandaag weinig invloed heeft op de uiteindelijke selectie stand'' aldus Marcel na afloop.

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by