Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Leerzame dag tijdens oefenwedstrijd!

Vandaag zijn Marcel en Joyce met Vanquisch en Showboy naar het prachtige complex van het Sentower park in Opglabbeek geweest om  daar deel te nemen aan een oefenwedstrijd.

''Vandaag heb ik en mijn paarden Showie en Vanquisch weer veel geleerd, het was al een schitterende accomodatie wat voor de paarden al leerzaam was, tijdens deze oefenwedstrijd konden we gebruik maken van de ''oortjes'' tijdens de proef en dat was erg fijn, dat Marcel mij tijdens de proef een keer kon begeleiden. Zo hebben we tijdens de proef wat dingetjes gecorrigeerd,geprobeerd en over nieuw gedaan.

Ik had Vanquisch en Showboy mee genomen, Vanquisch is al een tijdje niet mee geweest en dit was even een mooi begin voordat we volgende week in Geldrop aan de start verschijnen.

Ook Showboy was mee, hem start ik over 2 weken tijdens de CDI in het Deense Odense. na het NK heb ik hem niet meer gestart omdat we hem klaar aan het maken zijn voor de overstap naar de Grand Prix. Behalve een paar internationale wedstrijden hebben we daarom verder geen wedstrijden in de planning om rustig door te kunnen trainen. Vandaag was dus een fijne mogelijkheid om dan voor Odense toch nog een keer de ring in te rijden.'' Aldus Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by