Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Leerlingen weer in de prijzen!Super ZZ-licht debuut van Stacy Bax!

De leerlingen van Marcel en Joyce hebben de afgelopen dagen weer veel wedstrijden gehad.

Tijdens Indoor Breugel in Schijndel kwamen ook nog Monique Verhagen, Stacy Bax, Caroline Heizer en Mandy Wilms ook aan de start en allemaal met prijzen naar huis.

Voor Stacy Bax (foto2) was het een spannende dag want voor haar stond het ZZ-licht debuut in de planning. Stacy reed erg knap voor de eerste keer, ze had nog wel een paar wat grotere foutjes, maar met ruim 64% en een 5e prijs was dit zeker een succesvol debuut!

Caroline Heitzer (foto1)behaalde een mooie 2e en 4e prijs, en ook Monique en Mandy mochten een 4e prijs in ontvangst gaan nemen.

Voor Iris Langeveld (foto3)stond de finale regio zuid van de Esperado cup op het programma afgelopen Zondag, Iris kwam aan de start in het Z1 en wist de Esperado cup winnend af te sluiten. Hiermee ontving Iris ook een startbewijs voor de landelijke finale die 14 December gehouden word in Harmelen.

Joyce van Cranenbroek werd met ruim 67% tweede in het ZZ-licht.

Judith Debougnoux en haar Athina hebben een zeer succesvolle overstap gemaakt naar het ZZ-zwaar , in De Mortel behaalde ze de eerste proef een 4 e prijs en de tweede proef mocht ze het oranje lint in ontvangst nemen met een score van ruim 67%

Trudy Derks staat er voor de selectie goed voor, de eerste selectie wedstrijd voor de klasse Z1 wist Trudy overtuigend te winnen!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by