Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Leerlingen weer bovenaan!

Afgelopen weekend hebben verschillende leerlingen van Marcel en Joyce weer wedstrijd gehad en weer goede resultaten neergezet.

Mandy Wilms en El Gandor kwamen aan de start in Reuver en behaalde 204 punten waarmee ze een 1e plaats in ontvangst mochten nemen!

'' El Gandor ging fijn, het was voor mij geen selectie wedstrijd dus ik heb er een beetje een oefenrondje van gemaakt. Er waren wat dingen waar we in de training hard aan gewerkt hadden en dat ging in de proef al veel beter. Ik had wel nog twee grote storingen maar ben er verder heel blij mee'' aldus Mandy na afloop van haar wedstrijd.

Ook Iris Langeveld en Leonie Nijskens kwamen aan de start in Reuver. Iris mocht een 3e prijs in ontvangst nemen en Leonie werd in het Z1 5e met Sir William en 6e met Crespo.

Stacy Bax nam in Geldrop deel aan de selectie klasse Z2 en wist het Z2 te winnen! Vrijdag nam Stacy deel aan een oefenwedstrijd in de klasse ZZ-licht en dat ging ook heel goed dus binnenkort gaat ze zeker de overstap maken.

Lotte Verstappen heeft met haar Blister de overstap gemaakt naar de klasse M1 en meteen al met succes want ze behaalde 188 punten.

Ivanna Tiemissen, werkzaam op De Beukenvallei had ook selectie in Geldrop en werd knap 2e met 211 punten.

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by